Vuoden 2016 parhaat Super Bowl mainokset!

Super Bowl pelattiin eilen ja tänään pääsemme nauttimaan parhaista Super Bowl mainoksista! Näitähän ei suomen televisiolähetyksessä näytetä, mutta onneksi nämä löytyvät youtubesta!

Bud Light

Super Bowl:ssa lähes joka vuosi mainostava Bud Light on mukana myös tänäkin vuonna. Amy Schumer ja Seth Rogen lanseeraavat #BudLightParty :n. Tämäkään loistava mainos ei jätä ketään kylmäksi

https://youtu.be/JohgwbpQuy8

Wix Super Bowl mainos

Wix lyöttäityi tänävuonna yhteen Dreamworksin kanssa tehden loistavan mainoksen super bowliin. Teeman on uusi julkaista Kunf Fu panda elokuva.

Pokemon Super Bowl

Nintendo osti 30-sekunnin mainoksen vuoden 2016 super bowliin juhlistaakseen Pokemon red ja Pokemon green pelien 20 vuotissyntymäpäivää. Mainos on saanut inspiraatiota Suomalaisen SuperCell peliyhtiön viimevuoden mainoksesta.

Amazon

Vaikkakin Amazon on tullut tunnetuksi lähes jokaiselle, on Amazoniin uusi Echo tuntematon. Tämän vuoden super bowl mainos on Amazonin ensimmäinen ja se onkin täynnä kuuluisia näyttelijöitä!

https://youtu.be/qTz5jAn-XX8

Axe

Axen ”Find your Magic” kampanja tuotti tulosta, ja vuonna 2016 se tuotiin mukaan Super Bowl:n. 30 sekunnin mainoksella esitellään ”oikea mies”. Tässä 60 sekunnin versio alkuperäisestä mainoksesta.

https://youtu.be/WzTSE6kcLwY

LG

LG  panosti tänä vuonna paljon Super Bowl mainokseensa. Viimevuonna Liam Nilsson näytteli suomalaisen peliyhtiö Super Cellin Clash Of Clans mainoksessa.

https://youtu.be/PzLfPx-8OuM

Machine Zone

Pelinkehittäjä Machine Zone on toista kertaa mukana Super Bowl:Ssa. Tänä vuonna tähdeksi valittiin Arnold Schwarzenegger. Vaikutteita on otettu viime vuoden Clahs of Clans mainoksesta reilusti.

Osallistuitko Super Bowl vedonlyöntiin? Lue lisää kuinka tehdään live vetoja! 

Ville Vinkkaaja
julkaistu 11 helmikuun, 2016

Koti » Vuoden 2016 parhaat Super Bowl mainokset!