Voita VIP-liput Porsche Horse Showhun

Suomiarvat.com on tunnettu hyvistä kampanjoistaan ja tällä kertaa nettikasino repäisee oikein kunnolla ainakin hevosystävien mielestä. Jaossa on nyt nimittäin huikeita VIP-paketteja Porsche Horse Showhun liput FEI World Cup International -päätapahtumaan sunnuntaina 23.10.2016.

Neljä kisan onnekasta voittajaa pääsee parhaille VIP-paikoille ja mikä parasta, vieläpä vapaa valinteisesti kaveriensa kanssa. Pakettiin kuuluu tietysti kaksi lippua aitiopaikoille, joista on paras näkyvyys hämmästyttäviin suorituksiin. Voittajat otetaan vastaan melkein fanfaarien ja punaisten mattojen kera.  Lisäksi voittajajat pääsevät myös nauttimaan buffet-illallisesta huippuravintolassa. Kuulostaa varmasti hyvältä!

Tähän huikeaan kilpailuun osallistuminen on yksinkertaista. Kirjaudu vain sisään Suomiarvoille ja mene kampanjat-sivulle. Siellä löydä Porsche Horse Show-kisan, jossa voit käydä klikkaamassa osallistumisnappulaa. Sen jälkeen voit pelata mitä vain haluamaasi kolikkopeliä 25 euron edestä ja olet mukana arvonnassa. Sitten tärkeä huomio. Ainoastaan torstain ja lauantain välillä pelatut pelit lasketaan mukaan arvontaan, joten tässä kannattaa olla tarkkana kuin porkkana.

Kilpailuun oikeuttavia arpoja voit kerätä enemmänkin ja se onnistuu niin, että pelaat 25 euroa useampaan kertaan. Kun olet pelannut yhteensä 50 euroa, saat 2 lippua lisää ja 10 ilmaiskierrosta muikeaan Starburstiin. Maksimimäärä lippuja on 7 kappaletta, jotka saat pelaamalla yhteensä 100 euroa. Tästäkin saavutuksesta irtoaa ilmaiskierroksia Starburstiin, tällä kertaa 25 kappaletta.

Viimeinen osallistumispäivä tähän hevoskisaan on 24.syyskuuta, jonka jälkeen et voi voittaa enää uusia lippuja. Voit nähdä eri viikkojen voittajat Suomiarpojen kampanjasivuilta. Nyt siis kipin kapin SuomiArvoille. Voit tehdä sen tästä.

Ville Vinkkaaja
julkaistu 23 syyskuun, 2016

Koti » Voita VIP-liput Porsche Horse Showhun