Voita matka Lappiin

Joulu on nyt taakse jätettyä aikaa vuonna 2016. Edessä on vielä uudenvuoden juhlat ja vuoden 2017 vastaanotto. Moni on saattanut herkutella jouluruoalla itsensä kylläiseksi ja mikäpä sen parempaa, sillä jouluherkkujen jälkeen mieli on leppoisa ja iloinen. Kehoa ja mieltä on ruokittu maallisella mammonalla ja maha kiittelee. Siinä sohvalla löhötessä on hyvässä hengessä aikaa vaikkapa suunnitella seuraavia lomia, esimerkiksi matkustuksen parissa. Nyky-Suomessa ei kuitenkaan kannata ruokkia lamaa, vaan on syytä suosia kotimaista, kuten vaikka Suomessa matkustelua. Myös Suomessa voi myös kokea luksustasoista matkaamista, ja tämähän onnistuu parhaiten, kun osallistut Mobil6000 -casinolla Live New Year Roulette -kampanjaan!

 

Tunnetko itsesi onnekkaaksi? Jos vastasit kyllä sinun täytyy ehdottomasti osallistua tähän kilpailuun. Mikäli onni suosii sinua olet 10 000 euron arvoisen VIP -matkan voittaja. Pääset yöpymään Lapin luonnossa ja rauhoittumaan sen kauneudessa ja puhtaudessa – voisiko parempaa matkakohdetta lomailulle ollakaan? Tässä kilpailussa voit kerätät maksimissaan 50 arpalippua päivässä, eli vielä on aika kerätä kunnon settti arpoja!  Osallistumisesta Lapin matkalle on tehty todella helppoa, ja pääset mukaan, kunhan pelailet viisi kierrosta New Year Live Roulette -pöydässä. Viidellä kierroksella tulee siis arpalippu kouraan, jolla pääset osallistumaan 6. tammikuuta järjestettävään matka-arvontaan.

Kampanja kestää aina 1. tammikuuta 2017 asti. Mutta mikäli et voita tätä huikeaa Lapin matkaa, ei hätää sillä tarjolla on toisen kymppitonnin verran käteistä lohdutuspalkintona.

 

Luksusmatkaan sisältyy:

• Lennot edestakaisin

• Neljä yötä uskomattoman hienossa lasi-iglussa

• Husky-koira–ajelu

• 250 euroa rahaa

 

100 muuta pelaajaa hakee itselleen myös käteispalkintoja, eli vaikket Lappiin pääsekään tällä erää, voit silti voittaa kylmän kahisevaa käteistä! Jokainen pelaaja voittaa 100 euroa käteen!


Ei muutakuin Mobil6000:lle. Voit tehdä sen tästä.

Ville Vinkkaaja
julkaistu 27 joulukuun, 2016

Koti » Voita matka Lappiin