Voita 5000 € ja unelmaloma Tallinnaan

Nyt kannattaa liittyä nopeasti Suomiautomaatille sillä myös siellä käydään huikea Golden Fish Tank-turnaus, jonka palkintopotissa on huimat 20 000 euroa ja pääpalkintona huimat 5000 euroa. Turnaukseen osallistuminen on tehty äärimmäisen helpoksi ja sehän sopii varmasti kaikille pelityyliin ja -budjettiin katsomatta, sillä tässä meriaiheisessa kalakisassa panoksen suuruudella ei ole merkitystä. Saatat voittaa jo pienemmälläkin panoksella, ja parhaassa tapauksessa jopa yhdellä ainoalla kierroksella!

Turnauksen loppusijoituksesi tulostaululla määrittelee saavuttamasi suurin kolikkovoitto, eli panoksella ei varsinaisesti ole merkitystä. Tottakai suurempi kolikon arvo tuo sinulle suuremmat voitot heti eikä viidestoista päivä. Turnauksessa palkitaan yhteensä 200 parasta pelaajaa.

Tämän lisäksi ilotulitus sen kuin jatkuu. Turnauksen päätyttyä järjestetään myös lisäarvonta, jossa pistetään jakoon vielä 5000 euroa lisää rahaa. Kokeile nyt Yggdrasilin hauskaa kalapeliä ja osallistu – kenties tästä tulee rahakkain Kalakisa koskaan! Sinulla on myös mahdollisuus osallistua erityiseen viikkopalkinnon arvontaan, kun luot pelitilin 21.8. 2016 mennessä. Ykköspalkintona tässä viikkopalkinto kisassa on kahden hengen miniloma Tallinnaan, joka varmasti kelpaa lähes jokaiselle! Lisäksi 9 muuta onnekasta voittaa ilmaiskierroksia Starburstiin.

Lopuksi muistutamme vielä Suomiautomaatin mahtavasta rekisteröitymis edusta, jossa saat 40 ilmaiskierrosta täysin ilman talletusta. Saat 10 kierrosta päivässä neljän päivän ajan, ja peleinä toimivat NetEntin suosituimmat ja rakastetuimmat pelit kuten Starburst ja Piggy Riches. Ilo kannattaa ottaa irti myös ensitalletusbonuksesta, jonka avulla voit kasvattaa pelitilisi saldoa yhteensä jopa 450 eurolla kolmen eri talletuksen yhteydessä.

Liity siis heti Suomiautomaatille. Voit tehdä sen tästä.

Ville Vinkkaaja
julkaistu 18 elokuun, 2016

Koti » Voita 5000 € ja unelmaloma Tallinnaan