Veikkauksessa useita Naapurit-voittoja

Kokkolalainen mies osallistui ensimmäistä kertaa Veikkauksen Naapurit-peliin vasta reilu viikko sitten. Toisena pääsiäispäivänä häntä onnisti lähes ensikertalaisen tuurilla – hän nappasi pelistä 100 000 euron päävoiton.

Mies sai puhelun naapuriltaan kesken kesärenkaiden vaihdon. Naapuri oli voittanut 1 000 euroa Veikkauksen Naapurit-pelistä ja tiedusteli, minkä suuruinen voitto viereen oli osunut.

Puhelinsoiton jälkeen mies alkoi pohtia omaa peliään, jota oli kokeillut ensi kerran vasta äskettäin.

–    Pakkohan sieltä jotakin on tulla, jos naapuriinkin osui tonni, mies aprikoi.

Voitto kutkutti mieltä niin paljon, että hän keskeytti renkaanvaihdon ja lähti tarkistamaan oman pelitilinsä saldon Veikkauksen nettisivulta. Siellähän se oli: hänen kotiosoitteeseensa osui 100 000 euroa Naapurit-pelistä. Renkaidenvaihdon keskeyttänyt naapuri sai pian puhelun takaisin. Mieluisa tehtävä oli kertoa, että päävoitto osui omalle kohdalle.

Voitto lämmitti miehen mieltä niin, että hän vaihtoi voiton kunniaksi autoonsa hieman paremmat renkaat alle. Poika ihmetteli isän käytöstä, jolle löytyikin nopeasti selitys.

–    Nyt voitettiin sen verran, että lähdetään ulkomaanreissuun, mies vastasi ihmettelyyn.

Hän kertoo voiton muuttaneen useitakin suunnitelmia.

–    Kilpa-autostani on puuttunut joitain osia, ja olen kerännyt kassaa niitä varten. Nyt olen laittanut lisäosat tilaukseen ja voin muutoinkin uusia kalustoa. Saan vihdoin auton valmiiksi! hän kertoo.

 

Matka ulkomaille perheen kanssa on edessä, kunhan juuri alkanut kilpakausi on ensin hoidettu alta pois. Matkakohdetta ei ollut vielä päätetty kun tiedustelimme asiaa. Miehen voitto oli toinen Kokkolaan osunut 100 000 euron päävoitto. Aiempi päävoitto osui joulukuussa 2014. Viikolla arvottavia 10 000 euron päävoittoja on osunut Kokkolaan kolmelle pelaajalle.

 

Kokkolasta voitot levisivät toisen pääsiäispäivän sunnuntaina pelaajille naapuruston ja lähialueilla mukana oleville pelaajille sekä vielä yli sadan kilometrin päähän Seinäjoelle, Alajärvelle, Haapajärvelle ja Raaheen asti.

Naapurit-pelin päävoitot viikolla 12

maanantai 10 000 euroa, Oulu

tiistai 10 000 euroa, Vaasa

keskiviikko 10 000 euroa, Akaa

torstai 10 000 euroa, Oulu

perjantai 10 000 euroa, Kuopio

lauantai 1 000 euroa, Asikkala, Helsinki, Kokkola, Oulu, Oulu, Vaasa, Vaasa, Vantaa, Varkaus, Ylivieska

sunnuntai 100 000 euroa, Kokkola

Ville Vinkkaaja
julkaistu 30 maaliskuun, 2016

Koti » Veikkauksessa useita Naapurit-voittoja