Vedonlyönti osa 5 – Liveveto

Liveveto on Villen Vinkkien yksi ehdottomista suosikeista vedonlyönnissä. Siinä on tehty paljon voitollista pelaamista ja sen saloihin paneudutaan tässä osassa vedonlyöntiopastamme. Liveveto löytyy useilta bookereilta ja sen parissa saa ajan kulumaan huomaamatta. Hyvällä sivustolla on pelin tilastot jatkuvasti näkyvillä ajan tasaisina, joten pelitapahtumien arviointi on helppoa, joskaan ei aina niin yksinkertaista. Tässäkin on osattava huomioida joukkueen tilanne, historiatietoja, sekä poissaolot yms. ennen vedon laittamista. Vaikka tilastot näyttävät, että toinen joukkue hallitsee peliä koko ajan ja maalipaikkoja on jatkuvasti, se ei välttämättä tarkoita sitä, että maali varmasti tulee. Se tarvitsee sen maalintekijän ja muutenkin peleissä on aina onni mukana. Kerrataan siis vielä sama asia, joka toistuu aina vedonlyönnissä: Varmaa vetoa ei ole olemassa!

Livevedoissa voi kuitenkin saada todella korkeita kertoimia kiinni ja erityisesti jalkapallon viimeiset hetket ovat monesti tapahtumarikkaita. Viimeisen 10 minuutin aikana tehdään todella paljon maaleja ja siksi ne ovat oivia tilanteita poimia hyvillä kertoimilla vaikka vielä yksi maali otteluun. Myös aasialaiset tasoitusvedot ovat hyviä livevedoissa. Niillä saa helposti jopa yli 6 kertoimia siihen, että puoliajalla tehdään vielä yli 1 maalia.

Villen Vinkkien parhaat livevetomenetelmät

Itse suosin jalkapalloa ja siinä ensimmäisen puoliajan maalimääriä, sekä ottelun loppupuolella kokonaismaalimääriä. Näitä vetoja on todella paljon tarjolla esim. bet365 -sivustolla, jonka liveveto on yksi markkinoiden laajimmista ja kattavimmista. Pelitilanteet ovat ajan tasalla tilastoineen ja on helppo katsoa, miten kohteena olevan ottelun tilanteet ovat jakautuneet. Livevetoa sisään laittaessa on sivustolla yleensä pieni viive, joka on 7 – 15 sekuntia, riippuen sivuston viiveestä todellisiin pelitapahtumiin. Tämä on jännittävä hetki, kun olet laittanut loistavan kohteen sisään ja odotat, ettei pelissä ehdi tapahtua mitään, ennen kuin vetosi on hyväksytty. Monta kertaa on maali ehtinyt tulla tuon odotusajan aikana ja se syö miestä. Joka tapauksessa livevedoissa saa huikeilla kertoimilla myös pieniä rekkoja aikaan ja niiden kertoimet voivat olla helposti tuhansia, joten livessä voi voittaa todella mukavia summia, kun osuu oikeat kohteet lapulle. Jääkiekko ja tennis ovat myös hyviä livevetokohteita, koska niissä tapahtuu paljon.

Peruslähtökohta livevedoissa on sama, kuin muussakin vedonlyönnissä. Älä hamua liikaa kohteita yhdelle lapulle. Livessä kertoimet ovat hyviä ja single, sekä tuplavedoilla pääsee todella pitkälle ja voitot ovat varsin mukavia. Välillä voi kokeilla isompia lappuja, mutta niiden panokset kannattaa pitää pienenä, koska aina se yksi menee väärin, kuten aikaisemmassa artikkelissa jo todettiin. Seuraa pelejä rauhassa ja yritä etsiä kohteita, joissa on selkeä yliote toisella joukkueella ja vetoja maalia kohti tulee koko ajan. Siinä on hyvä kohde laittaa liveveto vaikka 0 – 0 tilanteessa 25 minuutin kohdalla, että pelissä tulee over 1 maalia 1. puoliajalla. Tuossa vaiheessa ko. kerroin on usein välillä 5 – 6,4, jolloin osumalla saa jo mukavan voiton. Tämä on vain yksi esimerkki hyvästä kohteesta ja näitä löytyy paljon. Perehdy asiaan rauhassa ja kokeile erilaisia vetoja pienillä panoksilla, kunnes alat oppimaan systeemin ja näkemään pelin tilastoista, että milloin kannattaa lyödä veto ja mihin kohteeseen. Myös 1x -vedot tappiotilanteessa ovat hyviä pelin loppupuolella, jos tappiolla oleva joukkue painostaa ja hakee koko ajan tasoitusta. Liveveto on nautittavaa viihdettä ja sen tulokset tulevat nopeasti, kun peli on jo käynnissä, joten malttamattomalle pelaajalle se sopii erittäin hyvin. Tulosta ei tarvitse koko iltaa odottaa ja voitot saa heti pelitilille uusiin vetoihin käytettäväksi, tai kotiutettavaksi.

Ville Vinkkaaja
julkaistu 14 helmikuun, 2016

Koti » Vedonlyönti osa 5 – Liveveto