Vastuullinen pelaaminen

Pelaaminen on viihdettä ja siitä tulisi nauttia omien mahdollisuuksien varjossa. Tahdomme Villen Vinkeissä että jokaisella on hauskaa ja mahdollisuus kuitenkin saada suuria voittoja.

Joskus ihmisille pelaamisesta voi kuitenkin muodostua ongelma. Kun huomaat pelaavasi yli varojesi tai käyttämällä pelaamiseesi liikaa aikaa on hyvä pysähtyä miettimään ”Pelaanko liikaa?”.

Nordic Bet on tiivistänyt asian sivustollaan seuraavasti:

Mistä etsiä apua? Alaikäisiä perheessä

”Käyttävätkö myös alaikäiset tietokonettasi ja pelkäät, että he saattavat päätyä tälle sivustolle? Tässä sinulle hyödyllinen vinkki: Voit kontrolloida koneesi käyttöä hyödyntämällä ‘parental control’ –ohjelmaa. Kaksi johtavaa ohjelmantarjoajaa ovat Net Nanny ja CyberPatrol. Kumpainenkin näistä tarjoaa ilmaisen mahdollisuuden kokeilla heidän ohjelmaansa. Kokonaan ilmaisen ohjelman puolestaan tarjoaa ParentalControl Bar, jota CNET downloads suosittelee. Voit lukea arvioita ohjelmista”

Jos sinulla tai kenellä tahansa tuttavallasi on ongelmia pelaamisen kanssa, suosittelemme hakeutumaan ammattiavun piiriin. Mikäli sinulla on jotain kysymyksiä liittyen vastuulliseen palaamiseen, olethan yhteydessä osoitteeseen [email protected]
Alempaa löydät muutamia itsenäisiä organisaatioita, jotka voivat myös auttaa.

Peluuri
http://www.peluuri.fi – Peluurin auttava puhelin neuvoo suomalaisia peliongelmaisia ja heidän läheisiään.
Varsinainen auttava puhelin on suomenkielinen.
Puhelin: 0800 100 101 maanantaista perjantaihin klo 12.00-18.00
Osoite: Mäkelänkatu 50, 00510
Helsinki, Suomi
Sähköpostiosoite: [email protected]

Nimettömät Pelurit
http://www.nimettomatpelurit.fi
Puhelin: 040-810 9161 klo 16.00-21.00

Ville Vinkkaaja
julkaistu 11 maaliskuun, 2016

Koti » Vastuullinen pelaaminen