Upeita voittoja Veikkauksen peleissä

Veikkauksen peleissä on maaliskuun aikana arpaonni suosinut hienosti. Sanotaanhan sitä että suomalainen voittaa aina. Maaliskuun alussa Raisiolaispariskunta raaputti Casino-arvasta 250 000 euroa.

Pariskunta viihtyy nykyisessä kodissaan niin hyvin, että ei halua muuttaa siitä mihinkään. Pientä päivitystä he kuitenkin ovat alkaneet kaivata, ja remonttisuunnitelmat ovat käynnistyneet jo hyvän aikaa sitten. Ensin kohentui piha mieleiseksi ja seuraavana vuorossa on sauna.

–    Saunan suunnittelijaan olemme jo olleet yhteydessä. Saa nähdä laitammeko suunnitelmat uusiksi 250 000 euron arpavoiton myötä, mies naurahti.

Kun sauna on saatu valmiiksi, on keittiö seuraava remonttikohde. Myös vapaa-ajan asunnon remonttitarpeet laitetaan mietintään.

Voittajat eivät ole juuri ehtineet lomia viettää, sillä mies on yrittäjä.

–    Valintakysymyksiähän nämä ovat. Ehkä olisi aika antaa tilaa muille ja miettiä loman pitämistä, mies toteaa yrittäjän arjesta.

Pariskunta on sen ikäpolven edustajia, että rahaa ei ole käytetty tuhlaillen. Matkalle he ovat kuitenkin irtautuneet yrittäjän arjesta kerran vuodessa.

–    Olemme aiemmin käyneet Karibian-risteilyllä. Se oli niin kiva, että kenties nyt teemme samanlaisen pidemmän risteilyn Välimerellä tai Norjan vuonoille, nainen kertoi.

 

Myös Kenosta saatiin täysosuma Muhokselle. Lankalauantain kenoarvonta ilahdutti Muhoksen S-marketissa asioinutta asiakasta. Hän oli laatinut 10-tason Kenon euron panoksella ja sai riviinsä kaikki oikein, mikä tietää 200 000 euron voittoa. Voittaja on Veikkauksen kanta-asiakas, joten hän saa rahat automaattisesti suoraan tililleen.

Veikkauksen peleissä onkin luvassa tällä viikolla huikeita voittoja. Niistä lisää myöhemmin tällä viikolla.

Ville Vinkkaaja
julkaistu 29 maaliskuun, 2016

Koti » Upeita voittoja Veikkauksen peleissä