Tienaa ilmaiskierroksia Leijonien maaleista

Kuten aiemmassa uutisartikkelissa hehkutimme Jääkiekon MM-turnauksen alkamisesta, niin nyt voit Von Betsin kisaveikkauksen lisäksi voittaa myös ilmaiskierroksia jokaisesta Leijonien tekemistä maaleista.Löydä kaikki ilmaiskierroksia eli freespins!

 

SuomiAutomaatti laittaa myös lusikkansa Lätkäsoppaan ja nyt sinulla on mahdollisuus tienata ilmaiskierroksia joka kerta, kun Leijonat tekee maalin alkulohkossa tai loppupeleissä. Panokset kovenevat loppua kohden ja kierrosmäärä kasvaa sitä mukaa, mitä tärkeämmissä otteluissa Suomi pelaa. Kannusta Suomi voittoon ja tuulettele tilillesi satavia ilmaiskierroksia lähes koko toukokuun ajan!

 

Suomen maalitekokoneet Patrik Laine, Leo Komarov, Alexander Barkov, Mikael Granlund, Mikko Koivu. Vieläkö joku puuttuu joukosta? Nämä ovat kuitenkin Lätkän MM-kisojen puhutuimpia nimiä ja onko se mikään ihme, sillä Leijonilla on tällä kertaa mukana kisojen kovin hyökkäysvoima.

 

Ilmaiskierroksien saaminen Leijonien maalisaldon karttuessa on todella helppoa. Kirjaudut vain sisään Suomiautomaatille ja mene talletussivulle. Valitse bonus ja tee vähintään 10 euron talletus ennen ottelun alkamista. Sen jälkeen kannustamaan Leijonat voittoon ja

tienaamaan 3 ilmaiskierrosta Starburstiin jokaisesta tehdystä maalista. Ilmaiskierrokset lisätään pelitilillesi viimeistään kello 17 turnausta seuraavana päivänä.

 

Tämä tarjous antaa mukavasti mielenkiintoa myös niihin peleihin joissa vastassa on vähemmän menestyneet maat kuten lauantaina 14.5 vastaan asettuva Ranskan maajoukkue. Näissä peleissä voidaan nähdä maalien suhteen kunnon ilotulitusta Suomen puolelta ja sehän tarkoittaa rutkasti ilmaiskierroksia. Esimerkiksi 5 maalia tarkoittaa 15 ilmaiskierrosta, 6 maalia 18 ilmaiskierrosta.


Nyt kannustamaan Leijonat voittoon ja tienaamaan ilmaiskierroksia. Voit tehdä sen tästä. 

Ville Vinkkaaja
julkaistu 11 toukokuun, 2016

Koti » Tienaa ilmaiskierroksia Leijonien maaleista