Ryöstä juna ja tienaa ilmaiskierroksia

Oletko hullaantunut villin lännen meininkiin? Ovatko Cowboy hattupäiset ratsukot ja vanhan hyvän ajan höyryveturit mieleesi?  SuomiArvoilta löydät nyt mahtavana privapelinä jännittävä Wild Wild West: The Great Train Heist-slotti, jossa pääset järjestämään vuosisadan junaryöstöä. Jos sinulla käy hyvätuuri niin tekemäsi keikka onnistuu ja pääset poistumaan SuomiArvoilta mukanasi vaunukaupalla rahaa! Wild Wild West on nyt SuomiArpojen yksityisomistuksessa, joten sitä on vaikea löytää mistään muualta.

Kun pelaat tätä uutta Wild Wild West: The Great Train Heist-slottia voit saada itsellesi myös ilmaisia pelikierroksia moniin muihin huippuslotteihin. Kampanja on käynnissä aina elokuun loppuun asti, eli se päättyy 31.8. kello 23:59. Pelistä löytyy peräti 4 eri wild-toimintoa, jotka parantavat voittomahdollisuuksia, kuten myös Pick and Click-bonus, jolla voit voittaa panoksesi jopa 50 kertaisena.

Kun panostat tähän mahtavaan Wild Wild Westiin saat siis ilmaisia pelikierroksia automaattisesti! Alla on lyhykäisyydessään esitetty ohjeet:

  • Panosta 25 euroa ja saat 10 ilmaista pelikierrosta Lightsiin
  • Panosta 50 euroa ja saat 10 ilmaista pelikierrosta Lightsiin sekä 15 ilmaiskierrosta Aloha: Cluster Paysiin.
  • Panosta 100 euroa ja saat 10 ilmaista pelikierrosta Lightsiin, 15 ilmaiskierrosta Alohaan ja 25 kierrosta Starburstiin.

Nämä ilmaiset pelikierrokset voit lunastaa vain kerran kampanjan aikana. Ilmaiskierrokset ilmestyvät tilille heti kun panostusvaatimukset 25 euroon, 50 euroon ja 100 euroon asti on täytetty. Pelaajilla on 24 tuntia aikaa lunastaa kierrokset ennen kuin ne katoavat kasinoavaruuteen, joten ole valmiina pelaamaan. Ilmaiskierroksissa saatavissa voitoissa on 35-kertainen kierrätysvaatimus, joten ihan heti et pääse voittojasi kotiuttamaan. Hakkaa rullaa ahkerasti, sillä kierrätysvaatimusten täyttämiseen on aikaa tasan 24 tuntia.

Liity siis Suomiarvat.comille välittömästi. Voit tehdä sen tästä.

Ville Vinkkaaja
julkaistu 20 elokuun, 2016

Koti » Ryöstä juna ja tienaa ilmaiskierroksia