Raisiolainen Keno voittaja osti uuden Radion! Mitä sinä olisit ostanut?

Raisiolais nainen voitti Kenosta ennen joulua 200 000€!

Voittaja oli ollut menossa kotiin ja päättänyt hetken mielijohteesta pelata KenoaRaisio Centterissä 2 eurolla 10-tasoa. Nainen oli tottunut 10-tason pelaaja, mutta tälläkertaa häntä lykästi! Normaalista poiketen hän tarkisti kenon jo illalla heti arvonnan jälkeen!

Kuponki oli naisen sanojen mukaan tarkastettu ”sen kummemmin ajattelematta vedin viivoja numeroiden ylitse” periaatteella kunnes jokainen numero oli viivattu yli.

Voitton suuruus oli 200 000€! Keno voitto ei ollut naisen ensimmäinen kerta kun voitto osuu kohdalleen. Markka-aikana voitto oli osunut Lotossa 6+1 tuloksella! Silloin voittosumma oli 80000mk. Myös 6 oikein lotossa on sattunut naisella kohdalle. Silloin voittosumma oli 6700mk.

Loton strategiana hän käyttää vakioriviä, joka on ollut käytössä ja vuosikymmeniä. Kenossa mennään sen hetkisen tuntuman mukaan.

Mihin aiot käyttää voittamasi rahat?

Keno voitto osui ennen joulua joten sijoituskohde oli jo tiedossa. Lainat maksetaan pois, uuden käytetyn auton voisi ostaa ja loistoristeily karibialle olisi mielessä. Muuten rahat menevät elämiseen. Törsäämään tämä raisiolais nainen ei ole vielä kerinnyt. Uuden radion hän tosin raaski ostaa, vaikka sekin oli tarkan pohdinnan takana!

Voit lukea lisää arpapeleistä täältä!

Ville Vinkkaaja
julkaistu 14 helmikuun, 2016

Koti » Raisiolainen Keno voittaja osti uuden Radion! Mitä sinä olisit ostanut?