Pokerihuone liittyy Unibetin pokeriverkkoon

Tiistai 3.5.2016 pitää olla jokaisen pokeripelaajan kalenterissa merkattuna. Sillä silloin

Suomen suosituimpiin pokerisivustoihin kuuluva Pokerihuone liittyy Unibetin pokeriverkkoon. Se tarkoittaa, että pelaajat saavat kaltaisempaa peliseuraa sekä isompia potteja.

 

Uudessa verkossa ei ole träkkäyssoftia ja pelaajat voivat vaihtaa pokeri-aliaksensa milloin tahansa. Tästä johtuen uusi verkko on erinomainen harrastepelaajille sekä myös koko verkon ekosysteemille, sillä pelaajat viihtyvät peleissä pidempään.

 

Samalla Pokerihuoneen pokerisovellus uudistuu täysin. Siitä tulee tyylikkäämpi ja helppokäyttöisempi. Pokeria voi pelata PC:n ja Macin ohjelman kautta, nettiselaimessa ja iPadilla. Lisäksi sovelluksessa on enemmän tilaa mainostaa tarjouskampanjoita, mikä kasvattaa pelaajien aktiivisuutta.

 

Uudistusten kunniaksi Pokerihuone tarjoaa – ei vain yhtä, eikä edes kahta, vaan – neljä bonusta kaikille pelaajille!

  • 10 euroa pelirahaa
  • 200 euron läpipeluubonus
  • Neljä 500 euron ilmaisturnausta
  • Unibet Open -satelliittilippu

 

– Olemme varmoja, että pokerin tulevaisuus menee suuntaan, jossa pelaajat voivat pelata anonyymisti ilman pelkoa että isot hait jahtaavat heitä. Tämän johdosta siirtyminen uuteen Unibet-verkkoon on luonnollinen valinta, sillä haluamme että pelaajamme viihtyvät peleissä pidempään ja voivat nauttia ”luomu-pokerista”, kertoo Pokerihuoneen vetäjä Risto Myllymäki.

Ville Vinkkaaja
julkaistu 18 huhtikuun, 2016

Koti » Pokerihuone liittyy Unibetin pokeriverkkoon