Pelaa itsesi Oktoberfesteille Saksan maalle

Kiinnostaako matka Saksan maalle ja Oktoberfesteille? Nyt Suomiarvat.com pelaajille on mahdollista päästä nauttimaan Oktoberfestien tunnelmasta ja me Villen Vinkeissä olemme aivan haltioissamme tästä, sillä emme tiedä mitään parempaa kuin slottien pyörittely ja oluen juominen, joten me olemme ainakin täällä ollaan innostuttu mukaan arvontaan. Arvaa sinäkin suolarinkelien määrä ja kokeile onneasi olutfestariarvonnassa!

 

Oktoberfesteille mukaan lähteminen on tehty erittäin helpoksi. Klikkaat  vain auki Suomiarpojen kampanja sivusto ja paina Osallistu-nappia ja olet mukana kisassa. Jatka tallettamalla vähintään 30 euroa ja saat vielä 30 ilmaista pelikierrostaStarburst, Twin Spin taiGonzo’s Quest -peleihin. Kun ilmaiskierrokset on pelattu, saat ilmoituksen ja pääset mukaan itse arpajaisiin.

Arpajaisten aluksi näet kuvan suolarinkeleillä täytetystä oluttuopista. Arvaamalla lähimmäksi rinkeleiden määrän voit voittaa matkan kahdelle Oktorfestiin. Lohdutukseksi 2-5 sijoille yltäneille jaetaan vielä parhaimmillaan jopa 200 euron arvoisia lahjakortteja.

Jos täytät ehdot useampaan otteeseen, voit tehdä myös useampia veikkauksia rinkelien määrästä ja siten parannella voittomahdollisuuksiasi. Ilmaiskierrokset kannattaa kuitenkin muistaa käyttää joka kerta loppuun ennen seuraavaa lunastusta, sillä muuten menetät kierrokset ja ne menevät hukkaan.

 

Tykkäätkö valvoa myöhään? Jos olet oikea yökukkuja, meillä on luvassa sinulle lisäkivaa. Tallettamalla vähintään 20 euroa torstain ja perjantain välisenä yönä kello 23:00 – 04:00 välisenä aikana, voi tienata 20 ilmaiskierrosta erilaisiin peleihin, jotka vaihtuvat joka viikko.

Maanantaiaamun masennukseen voi toistaa saman tempun. 20 ilmaiskierrosta irtoaa 20 euron talletuksella, tälläkin kertaa vaihtuviin peleihin.

Kirjaudu tästä Suomiarvat.comille nyt.

Ville Vinkkaaja
julkaistu 27 heinäkuun, 2016

Koti » Pelaa itsesi Oktoberfesteille Saksan maalle