Nolimit Cityn uusi Bushido Ways xNudge -slotti

Nolimit City on aloittanut vuoden 2021 todella vahvasti, sillä uusia slotteja on ilmestynyt parin viikon välein. Bushido Ways xNudge on yhtiön uusin julkaisu, jossa pelaaja viedään samuraiden ja geishojen saattelemana nousevan auringon maahan, eli Japaniin. Kunnia, kunnioitus, pelko ja kosto – opi kuinka oikeat soturit elävät!

Pelissä on 5×4 -peliruudukko, ja oletuksena on 1024 erilaista tapaa voittaa. Useiden erikoistoimintojen ansiosta voittolinjoja voi olla jopa 24 576, joka mahdollistaa pelin 30 000 x panos päävoiton. Erikoistoimintoja on muun muassa Wilds / Sliced Wilds, Oni Transforms sekä The Wild Geisha.

Kuten arvata saattaa, on Bushido Ways xNudge korkean volatiliteetin videoslotti. Visuaalisuus, teema sekä Nolimit Cityn sloteille ominaiset äänitehosteet on todella koukuttava yhdistelmä, unohtamatta ainutlaatuisia ominaisuuksia. Vaikka peli on julkaistu reilu viikko sitten, on pelaajat ottaneet jo useita yli 10 000 x voittoja – muiden pelaajien voittoja voi katsoa Nolimit-Replayn kautta!

Pelin erikoistoiminnot ja perustiedot

Se on jokaiselle Nolimit Cityn slotteja pelanneelle selvää, että yhtiön jokainen uudehko peli omaa uniikkeja erikoistoimintoja. Alussa toiminnot vaikuttaa todella sekavilta, eikä pelaaja välttämättä pääse kärryille kuinka peleistä voi oikein voittaa – hetken pelailun jälkeen asia kyllä selkenee huomattavasti. 

Pelaaja pääsee nauttimaan seuraavista erikoistoiminnoista: 

 • Shogun Spins: Bonuspeli alkaa, kun ruudulle ilmestyy kolme (3) bonus-symbolia. Jokainen kierros omaa vähintään yhden Wildin rullalla 2,3,4 tai 5. Jokainen uusi bonus-symboli tuo +1 lisäkierroksen. Huomioitavaa on, että Shogun Spins voi muuttua Geisha Spins -bonuspeliksi.
 • Geisha Spins: Jos ruudulle ilmestyy kolme (3) bonus-symbolia sekä The Wild Geisha, aktivoituu 8 ilmaiskierrosta. Jos Geisha “tökkää” itseään kokonaisen rullan kokoiseksi, kasvaa kiinteä voittokerroin. Jokainen kierros sisältää vähintään yhden varman Wildin, joko rullalle 2,4 tai 5. Bonuspelin aikana jokainen uusi bonus-symboli tuo +1 lisäkierroksen. 
 • Wilds & Sliced Wilds: Keloilla 2,3,4 ja 5 on yksi asetelma Wild -symboleille, ja wildien leikkaaminen (sliced) riippuu mille kelalle symboli osuu. Kiekolla 3 wildit leikataan kahdeksi, 4 kiekolla kolmeksi ja 5 kiekolla neljäksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, jos saat Wildin kiekolle 5, muuttuu symboli neljäksi (4) wildiksi kasvattaen samalla voittolinjojen määrää.
 • Oni Transform: Jos ruudulle ilmestyy Bonus-symboleita sekä pinottuja Samurai -symboleita (Stacked), muuttuu ne parhaiten maksaviksi symboleiksi. Keloissa olevat alempiarvoiset kuviot muutetaan siis paremmiksi, jotka maksavat enemmän.
 • The Wild Geisha: Tämä ominaisuus tarkoittaa xNudge -mekaniikkaa. Kun kolmannelle rullalle ilmestyy Wild-symboli, se laajenee koko rullan kokoiseksi – nostaen samalla kerrointa. Jos Geisha Wild osuu alimmalle riville, se nousee sieltä rullan kokoiseksi 4x voittokertoimella. Jos Wild-symboli osuu ruudulle suoraan koko kelan suuruisena, on kerroin vain 1x ja niin edelleen.
 • Nolimit Bonus (bonusosto): Pelin sisäisen bonuksen ostaminen on mahdollista kaikissa Nolimit Cityn peleissä. Bushido Ways xNudge mahdollistaa joko 75x tai 700x ostobonuksen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että 1€ panoksella kalliimpi bonus maksaa peräti 700 euroa – kyseinen bonuspeli on Geisha Spins. Halvempi vaihtoehto on puolestaan aikaisemmin mainittu Shogun Spins.

Bonuspelin ostaminen on syystä tai toisesta nykyään erittäin suosittua, mutta se on “uhkapelaamista uhkapelien sisällä”. Riskit ovat normaalia korkeammalla, etenkin jos pelaaja ostaa jopa 700x bonuksen. Nolimit City tarjoaa tunnetusti kalliita bonusostoja, esimerkiksi San Quentin -pelissä voit ostaa jopa 2000 x bonuksen. Muiden pelintarjoajien sloteissa bonusosto maksaa yleensä 100 x panos.

Slotin perustiedot (h3)

Bushido Ways xNudge noudattaa samaa linjaa muiden uutuuspelien kanssa, eli kyseessä on todella korkean volatiliteetin (10/10) kolikkopeli. Tämä tarkoittaa myös sitä, että pelaaja voi voittaa merkittäviä summia jos onni on myötä – pelin päävoitto on peräti 3 milj. euroa, jos käytössä on 100€ maksimipanos. Mobiilipelaaminen on kaiken keskiössä, sillä tämäkin uunituore slotti käyttää edistynyttä HTML5 -teknologiaa.

Perustiedot pähkinänkuoressa:

 • Palautusprosentti (RTP): 96,01%
 • Volatiliteetti: 10/10
 • Voittojen frekvenssi: 1/5 
 • Voittopotentiaali: 30 000 x 
 • Maksimivoitto: 3 000 000€
 • Minimipanos: 0,20€
 • Maksimipanos: 100€
 • Mobiilipelaaminen: Kyllä, HTML5

Onko korkean volatiliteetin pelit uusi megatrendi?

Mikäli suomalaisten pelivalintoja katsoo, niin kyllä on. Lähes jokaisen nettikasinon “suosituimmat pelit” -osiossa komeilee äärimmäisen korkean volatiliteetin slotteja, joista kourallinen on Nolimit Cityn luomuksia. Näistä peleistä mainittakoon Bushido Ways xNudgen lisäksi San Quentin xWays sekä Fire in The Hole xBomb.

Muita suomalaisten rakastamia pelejä on muun muassa Money Train 2 (Relax Gaming), Dead or Alive 2 (NetEnt), The Dog House (Pragmatic Play) sekä Jammin Jars (Push Gaming). Kaikki edellä mainitut pelit omaavat todella korkean volatiliteetin, mutta suuret voitot tekee niistä erittäin suosittuja – koskaan ei voi tietää, koska iso voitto napsahtaa!

Ville Vinkkaaja
julkaistu 28 huhtikuun, 2021

Koti » Nolimit Cityn uusi Bushido Ways xNudge -slotti