Mr.Greenin joulukalenteri. Nyt palkintona Ultra HD Smart TV

Vihreän kuosin omaava nettikasinoMr.Green jatkaa jouluisia tarjouksiaan, kun vihreapukuinen herra valjastaa uuden tarjouksensa, jossa jaossa on kunnolla kasisevaa riihikuivaa. Nimittäin nyt valjastetaan joulupukin reki matkaan.

Petteri punakuonolla on nimittäin 30 000€:n Rulettiralli starttaamassa ja tarjolla on säkenöiviä ja kulkusten mukana kiliseviä rahapalkintoja.Petterillä onkin piileksissä sellainen käteispotti, että oijoijoi.. Oletko sinä ahkerin joulutontti, joka saa Punakuonolta palkkioksi sievoisen summan?

Lisäksi Mr Greenin joulunodotukseen kuuluu upean Sony 43″ Ultra HD – SMART TV:n -arvontaa ja paljon käteisarvontoja joista voit voittaa tuhansia euroja. Kaiken lisäksi upeinta on, että käteispalkinnoilla ei ole kierrätysvaatimuksia, huikeaa!

Nyt kannattaa toimia viimeistään ja hyppätä nyt punakuonon ohjaamaan rekeen. Kaitse puuhakas Petteri kohti upeaa 30 000€:n pottia! Tässä Petterin omassa rekirallissa on yhteensä kolme eri rulettirallia, joista yhteensä kolmekymmentä pelaajaa voittaa jokainen 1 000€:a puhtaana käteen.

JokaistaNetEntin Christmas Roulette (jouluruletti) -pöytään panostettua 10€:a kohti ansaitset yhden arpalipukkeen 10 000€:n käteisarvontaan. Voit näin ollen ansaita pelaamalla jopa 50 arpaa joka päivä kampanjan ajan!

Aikataulu näyttää seuraavalta:

5. joulukuuta klo 15:00 – 11. joulukuuta klo 03:00

12. joulukuuta klo 15:00 – 18. joulukuuta klo 03:00

Ensimmäinen arvonta pidettiin 5. joulukuuta

Toinen 10 000€:n arvonta pidetään 12. joulukuuta

Kolmas 10 000€:n arvonta pidetään 19. joulukuuta

Kannattaa huomioida että tämä kampanja päättyy joulukuun 18.päivä.

 

Ville Vinkkaaja
julkaistu 8 joulukuun, 2016

Koti » Mr.Greenin joulukalenteri. Nyt palkintona Ultra HD Smart TV