Mr.Greenillä iso palkintokisa. Jaossa käteistä tuhansien eurojen arvosta

Mr. Greenillä on perinteisesti laitettu pätäkkää likoon kun puhutaan kampanjoista. Tällä kertaa on jo perinteeksi muodostunut syyskisa, jossa hiki virtaa ja soijaa pukkaa kuin kesähelteissä konsanaan. Palkintona on tietysti riihikuivaa rahaa. Tämä kuuma käteisarvonta on jo käynnissä, ja sinäkin voit lähteä mukaan pelaamalla jompaakumpaa hauskoista kisasloteista. Jopa 78 voittajaa pääsee nauttimaan osastaan kymppitonnin potista ja pääpalkintona on mukava 2500 euron potti!

 

Syyskampanjaan osallistuminen on helppoa ja säännöt vielä helpompia. Saat nimittäin lipukkeen arvontaan aina, kun pelaat 20 euron edestä joko Grim Muertoa tai Super Flippiä. Minimipanos riittää kisaan pääsyyn. Lipukkeita voi kerätä niin paljon kuin haluaa tai ehtii kampanja-aikana ennen 22. syyskuuta. Mitä enemmän rullat pyörii sinun toimestasi, sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa osa potista! Palkintona saatu raha on oikeaa käteistä, eikä siihen tuttuun Mr Green-tapaan kuulu minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia. Palkinnot jaetaan voittajille sijoituksen mukaan ja palkintopöytä näyttää seuraavalta:

 

Ensimmäinen palkinto: 2500 euroa käteistä

Toinen palkinto: 1500 euroa käteistä

Kolmas palkinto: 1000 euroa käteistä

3. – 28. sija: 100 euroa käteistä

29. – 79 sija: 50 euroa käteistä

Raha napsahtaa voittajien pelitileille 22. syyskuuta kello 13:00 jälkeen.

 

Eikä tässä vielä kaikki! Syyskuussa on nimittäin muutakin jännittämisen aihetta Mr Greenillä. Voit voittaa 3000 euron arvoisen VIP-matkan British Driving Weekend Experienceen pelaamalla Race Rulettia. Onko kova juttu vai mitä?  Mitä enemmän rulettia pelaat, sitä lähempänä on myös päävoitto.Mr Greeniltä löydät lisätiedot tähän kisaan.
Tässä luulisi olevan riittävästi syitä käydä Mr.Greenin kasinolla. Klikkaa tästä ja osallistu näihin huikeisiin kisoihin.

Ville Vinkkaaja
julkaistu 19 syyskuun, 2016

Koti » Mr.Greenillä iso palkintokisa. Jaossa käteistä tuhansien eurojen arvosta