Miltä kuulostaisi F1-matka Espanjaan?

Formula ykkösten kausi 2017 tekee tuloaan ja se on ollut yksi viime aikojen suuria puheenaiheita, sillä hallitsevan maailmanmestarin Nico Rosbergin ilmoitus uransa päättämisestä ja Valtteri Bottaksen siirtyminen Mercedekselle ovat tuoneet mediamylläkkää tähän autourheilulajiin. Tulevalla kaudella onkin täysin realistista odottaa menestystä sekä Kimi Räikköseltä että Valtteri Bottakselta.

Samaan aikaan kun Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas käskevät ratsujaan kilparadoilla, voivat pelaajat kiihdyttää mukaan Mr.Greenin loistavaan kampanjaan. Palkintona on unohtumaton VIP-matka Espanjaan katsomaan formuloita. Tarjolla on myös käteistä muille menestyneille pelaajille.

Kampanja on jo alkanut helmikuun alussa ja se jatkuu aina maaliskuun alkuun saakka. Vielä aikaa on osallistua. Tavoitteena tässä kampanjassa on kerätä arpalippuja Mr. Greenin kasinolta ja napata pääpalkinto kotiin arvonnasta.

Pelaaja ansaitsee arpalippuja pelaamalla Mr. Green’s Exclusive Live Blackjack ja Roulette –pöydissä. Jokaisesta 20€ jonka pelaat edellä mainituissa pöydissä tienaat itsellesi yhden arpalipun arvontaan. Arpalippuja on mahdollista tienata niin paljon kuin sielu sietää.

Voittajan lisäksi myös 9 muuta pelaajaa pääsevät käsiksi palkintoihin. Yhteensä siis 10 pelaajaa voittavat arvonnasta. Palkintopöytä näyttää seuraavalta:

1. 2kpl VIP-lippuja Formula 1 –osakilpailuun Espanjaan 14. toukokuuta
2. 1000€ käteistä
3. 500€ käteistä
4. – 10. 100€ käteistä.

Pääpalkinto pitää sisällään kaiken sen, mitä unohtumaton loma matka vaatii. Ensinnäkin matkalle ei tarvitse lähteä yksin, vaan voittaja saa valita mukaansa seuralaisen. Pakettiin kuuluu lennot Espanjaan ja takaisin sekä hotellimajoitukset reissun ajaksi. Paljoa ei siis tarvitse omaa lompakkoa rasittaa, vaan Mr. Green on hoitanut kaiken valmiiksi reissua varten. Espanja on upea maa ja Barcelonaa pidetään sen helmenä. Katalonian pääkaupunki on valloittava sekoitus suurkaupunkia ja rantalomakohdetta. Päivällä voit makoilla rannalla ja nauttia auringosta. Kun hikoilu saa riittää, voit suunnata kaupungille ihailemaan nähtävyyksiä. Ja jos mieli tekee ostaa mukaan vaatetta tulevaksi kesäksi, ei shoppailupaikoista varmasti ole pulaa.

Klikkaa tästä itsesi Mr.Greenille ja voita matka.

Ville Vinkkaaja
julkaistu 27 helmikuun, 2017

Koti » Miltä kuulostaisi F1-matka Espanjaan?