Lotto huuma jatkuu – Lotto 6/2016

Loton kierroksella 5/2016 ei tullut yhtään päävoittoa. Normaali tilanteessahan loton päävoiton tulisi kasvaa entisestään. Veikkaus teki mielestämme järkevän vedon, koska kierrokselle 6/2016 päävoitto ei nouse 14,2 miljoonasta eurosta, Kokonais voittopotti nousee kyllä, mutta tämä jaetaan 6+1 ja 6 oikein tuloksille!

Näin ollen seuraavan Loton kierroksen jälkeen suomeen saadaan todennäköisesti entistä useampi lottomiljonääri sillä 6+1 voitolla saa vähintään miljoona euroa! Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Veikkaus rajoittaa päävoittoa ja siirtää sen seuraavaan voittoluokkaan.

Villen Vinkkien lottorivi kierrokselle 6/2016 on:

1, 6, 9, 10, 14, 16, 26

Pienillä numeroilla pelataan, mutta luotto tähän riviin on kova! Siinä esiintyy toimituksen syntymäpäiviä sekä tietysti muutama onnen numero. Tätäkin riviä koskee sama tarjous kuin edellistä. Jos voitto osuu kohdalle, kaikille meidät bahamalta löytäville tarjotaan suoraan rantaloma kaikilla herkuilla! 🙂

Lauantain arvontaa odotellessa on hyvä siirty metsästämään netin jättipotteja. Esimerkiksi Viking Slotsilla on yli miljoonan euron jättipotti Mega Fortunessa.  Voit aloittaa tämän metsästyksen painamalla edellä olevaa linkkiä!

Onnea arvontoihin!

Ville Vinkkaaja
julkaistu 5 helmikuun, 2016

Koti » Lotto huuma jatkuu – Lotto 6/2016