Lisäbonuksia jaossa joka perjantai!

Viikko alkaa olla viikonloppua vaille valmis, joten sinäkin ansaitset jotain kivaa viikonlopun kunniaksi. Netti on pullollaan monenlaista Happy Houria, ja ehdottomasti yksi kokeilemisen arvoinen on SlotsMillion -casinon Bonusperjantai. Tämä tarkoittaa sitä että SlotsMillion antaa sinulle yhden iloisen tunnin sijasta kokonaiset neljä tuntia aikaa napsia bonuksia ja nauttia niistä täysin siemauksin. Luvassa on 50 prosenttia ekstraa jokaisen talletuksesi päälle aina 100 euroon asti. Niin ja muuten… Jos olet kovan luokan pelimies tai nainen, SlotsMillionilla saattaa olla sinulle jotain isompaakin takataskussa.
Mikäpä olisi mukavampi tapa kuin rentoutua perjantai-iltana kunnon pelisession parissa – ja kenties voittaa mukavat massit viikonlopun viettoa varten. SlotsMillionilla voit nimittäin joka perjantai kello 20.00-00.00 Suomen aikaa tienata 50 prosentin bonuksen jokaisen talletuksesi päälle aina 100 euroon saakka.
Käytännössähän tämä tarkoittaa sitä, että jos talletat vaikkapa neljästi 50 euroa, jokainen talletus kasvaa vielä 25 euron bonuksella ja saavutat 100 euron ylärajan. Kaiken päälle SlotsMillion haluaa vielä kertoa sinulle, että voitoilla ei ole nostokattoa.
Meitä pelaajia on monenlaisia aina piristyksekseen pienillä panoksilla silloin tällöin pelaavista ison rahan ja rohkeasti pelaaviin High Rollereihin asti. Jos tuntuu siltä, että 100 euron bonuskatto tulee liian pian vastaan, ota ihmeessä SlotsMillioniin yhteyttä sähköpostitse tai chatin kautta. SlotsMillion on luvannut suunnitella jokaiselle suuremman potin pelaajille jotain henkilökohtaista kivaa.
Lunasta siis kampanja SlotsMillionille painamalla tästä.

Ville Vinkkaaja
julkaistu 20 toukokuun, 2016

Koti » Lisäbonuksia jaossa joka perjantai!