Linnan juhlat 2016 – Lyö vetoa vieraiden puvuista

Taas on se aika vuodesta, kun juhlimme itsenäistä Suomea. Tällä kertaa juhlimme 99-vuotiasta itsenäistä Suomea eli ensivuonna on vuorossa täydet 100. Itsenäisyyspäin vastaanotto pidetään perinteisesti Tasavallan presidentin isännöimänä presidentinlinnassa. Voit lyödä vetoa Presidentin puolison puvun väristä. Voit myös lyödä vetoa siitä, että tuleeko joku tapahtumaan lenkkarit jalassa! Suomi juhlii tiistaina 6.12.2016 99-vuotiasta itsenäistä Suomea. Itsenäisyyspäivän juhlintaan liittyy luonnollisesti Tasavallan presidentin isännöimät Linnan juhlat. Juhlat telelvisioidaan ja koko Suomen kerma on jälleen kerran kokoontumassa.

Itsenäisyyspäivän juhlaperinne on lähes yhtä vanha kuin itsenäinen Suomi on, sillä sai alkunsa vuonna 1919, kun tuolloin isäntänä toimi silloinen presidentti K.J. Ståhlberg. Tuolloin vieraita oli vain sataviisikymmentä ja vastaanotto kesti vain tunnin. Juhlat on järjestetty tuosta asti vuosittain. Vuonna 1922 juhlat muuttuivat nykyiseen muotoonsa, mutta juhlia on jäänyt myös välistäkin. Pelkästään vuosien 1931 ja 1952 välillä juhlat jäivät järjesteämättä lähes kymmenen kertaa.

Linnan juhlissa seurataa tarkkaan juhlaväen pukeutumista ja hyvin erikoisiakin asukokonaisuuksia on nähty. Vaikka Linnan juhlat eivät olisi juuri sinun juttusi, voit nyt lyödä vetoa juhlista! Mr.Green tarjoaa tämän vuoden juhliin kaksi erikoiskohdetta, joista voit lyödä vetoa! Tasavallan presidentin puoliso Jenni Haukio on ihastuttanut itsenäisyyspäivän vastaanotossa jo seitsemänä vuonna. Haukion yllä on nähty monenvärisiä kauniita pukuluomuksia, mutta yhtäkään vihreää mekkoa ei olla hänen päällään vielä nähty. Onko rouvan Haukion värivalinta tänä vuonna herrasmiesmäisen tyylikäs vihreä? Voit panostaa tapahtumaa Mr.Greenillä kertoimella 2.0, 6. joulukuuta kello 18:55 saakka.

Herrasmiehillä etiketissä pysyminen on linnanjuhlissa varsin tärkeää. Linnan juhlissa on tiukka etiketti, jota rikotaan usein vain harkitusti. Vuonna 2010 Linnan juhlissa nähtiin toistaiseksi ainoan kerran tennarit, kun Paleface saapui Linnan juhliin Adidaksen Superstarit jalassa. Aiheuttaako tänä vuonna kukaan tennariskandaalia Linnassa? Kertoimiksi Mr.Green antaa tapahtumalle huikeat 10.0. Vetoja otetaan vastaan aina viimeisen vieraan saapumiseen ast.

Kannattaa siis kiiruhtaa kipin kapin Mr.Greenille viimeistään itsenäisyyspäivänä. Odotellessasi sitä voit pelata suosituimpia pelejä ja kahmaista itsellesi jättipotin. Mikseipä sitä voisi järjestää sen kunniaksi oman itsenäisyyspäivän vastaanoton. Kiiruhda Mr. Greenille tästä.

Ville Vinkkaaja
julkaistu 3 joulukuun, 2016

Koti » Linnan juhlat 2016 – Lyö vetoa vieraiden puvuista