Lähde jättipotin metsästykseen Suomiarvat.comille

Suomiarvat.comin keskiviikot ovat toivoa täynnä sillä keskiviikkoihin kuuluu jättipottien metsästys. Tämän viikon osalta erityishuomio kiinnittyyMega Fortune Dreams-, Mega Moolah-, Hall of Gods-, ja Mega Fortune peleihin, joissa kaikissa on se mahtava piirre, että parhaina päivinään nämä huippupelit jakavat huikeita miljoonapotteja. Kun pelaat Suomiarvoilla tänä keskiviikkona näitä pelejä, saat 10% käteishyvityksen 50 euroon asti, jos käy niin ettet voitakaan!
Tämä maanmainio jättipottikampanja on voimassa Suomiarvoille joka keskiviikko 01:00 – 00:59 Suomen aikaa, eli mennään hieman myös torstain puolelle. Mutta sehän ei haittaa yhtään? Voit saada takaisin maksimissaan 50 euroa ja pienin maksettava hyvitys on kaksi euroa. Suomiarvat.com laskee hyvityksen nettitappioista, eli kokonaisvoitot-kokonaispanostus, siis panokset miinus voitot. Saat hyvityksen automaattisesti torstaisin ja se tulee kierrättää 35 kertaa 14 päivän sisällä.
Usealla nettikasinolla on tällä hetkellä käynnissä oleva Golden Fish Tank -turnaus ja tämä löytyy tottakai myös Suomiarvoilta. Palkintojen arvo on huimaavat 25 000 euroa, eli tähän kampanjaan kannattaa ehdottomasti ottaa osaa. Kampanja lähti käyntiin 12.8. ja sitä pelataan aina sunnuntaihin 21. elokuuta saakka! Jotta pääset osallistumaan tähän huikeaan kisaan, sinun tulee pelata suosittua Golden Fish Tank -slottia, helppoa siis kuin heinänteko. Eniten kolikoita millä tahansa kierroksella voittanut saa pääpalkintona 5000 euroa käteistä! Myös 199 voittajan taakse sijoittunutta palkitaan käteispalkinnoilla, eli voittomahdollisuudet ovat todella korkeat tässä turnauksessa! Kun turnaus on saatu pelattua kunnialla läpi, arvotaan vielä lisäpalkintona 5000 euroa 189 pelaajalle 500 parhaan pelaajan joukosta! Sinun tulee vain valita yksi Golden Fish Tank -pelissä olevista aarrearkuista arvonnan aikana (19.-21.8.) ja selvittää oletko yksi voittajista!
Eikä tässä vielä kaikki! Suomiarvat.com palkitsee avokätisesti kaikki rekisteröityvät pelaajat uuden pelaajan bonuksella, joka on 100% 200€ asti + 100 ilmaiskierrosta. Saat siis tuplattua ensitalletuksesi 200 euroon asti ja 100 ilmaiskierrosta Mega Fortune Dreams -jackpot-peliin voi tehdä sinusta jopa miljonäärin!
Nyt kipin kapin Suomiarvat.comille. Voit tehdä sen tästä.

Ville Vinkkaaja
julkaistu 5 elokuun, 2016

Koti » Lähde jättipotin metsästykseen Suomiarvat.comille