Kisapalkintona kahden hengen Yleisurheilun EM-kisapaketti

Rizk hemmottelee yleisurheilun ystäviä oikein kunnolla, sillä tulevan viikkokisan voittaja palkitaan upealla kahden hengen matkalla Amsterdamin yleisurheilun EM-kisoihin.

Vaikka Rion kesäolympialaiset hieman himmentäisivätkin Amsterdamin Yleisurheilun EM-kisojen loistoa, on Hollannin viisipäiväinen tapahtuma yhä upea kokemus ja varmasti parasta paikan päällä. Suomalaisten osalta kisat huipentuvat keihäsfinaaliin. Koko Suomi tietysti odottaa Ruuskaselta ja Pitkämäeltä sankaritekoja. Ja kuka onkaan se kuuluisa kolmas keihäsmies? Luvassa on kaikkien aikojen kisa, sillä ensimmäistä kertaa EM-kisojen historiassa keihäsfinaali heitetään keskellä suurkaupungin puistoa!

Aurinkoinen sää ja erikoinen puistokisa sopivat varmasti myös Rizkin asiakkaille. Viikkoarvonnan palkintona on kahden hengen matkapaketti Amsterdamiin.

Meno on Damissa aina kansainvälistä, mutta kesän EM-kisojen aikana kanavakaupungista ja sen tunnelmasta saa vielä enemmän irti. Rizk järjestää kaiken valmiiksi voittajan ja tämän valitseman ystävän lennoista majoitukseen ja kisalippuihin.

Lippujen hankintaan tarvitset vain ripauksen onnea Wheel of Rizkin kautta järjestettävään arvontaan. Kerää arpalippu tai pari ja osallistu heti! Amsterdamin sykkeeseen on helppo ihastua ja upea kaupunki on kisojen aikana tavallistakin verrattomampi matkakohde. Rizk tarjoaa voittajalle ja tämän ystävälle lennot, hotellimajoituksen ja viiden päivän kisapassit.

Kilpailun säännöt:

  • Kisa-aika: 4.4. – 11.4. (kello 06:00 saakka)
  • Asiakas tarvitsee yhden tai useamman arpalipukkeen osallistuakseen.
  • Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti, joten varmistathan että yhteystietosi ovat ajan tasalla.
  • Voittaja tullaan julkistamaan Rizk Insiderin sivulla.
  • Voittajan lisäksi arvomme myös 15 Mega Spiniä sijoille 2-15 sijoittuneille

Arvontaan voit osallistua tästä

Onnea kaikille arvontaan!

Ville Vinkkaaja
julkaistu 4 huhtikuun, 2016

Koti » Kisapalkintona kahden hengen Yleisurheilun EM-kisapaketti