Kävijämäärät huikeassa kasvussa!

Viimeiset viikot ovat olleet todellista hulinaa täällä Villen Vinkkien toimituksessa. Sivustolle on lisätty useita uusia osioita. Tässä pikaisesti mitä uudet osiot sisältävät.

Kolikkopelit

Kolikkopelit osioon tulemme kirjoittamaan arvosteluja tulevista kolikkopelien julkaisuista sekä tietysti vanhojen suosikkien esille nostoa. Tämä on jatkuva projekti, sillä onhan kansainvälistä pelitarjontaa jo useita satoja!

Arvonnat

Arvonnat osioon tulemme kirjoittaamaan aihealuiden kuten, Kuinka pelata lottoa? Mikä on Viking Lotto? sekä suosituimmat lottonumerot. Tarkoituksemme on myös parantaa pelaajiemme tietoisuutta suuremmista kansainvälisistä lotto-peleistä.

Maksutavat

Maksutavoissa tulemme ruotimaan eri nettilompakoita, kuinka niitä käytetään sekä vastaamme lompakko kohtaisesti kysymykseen: ”Onko nettilompakko luotettava?”. Tämä tulee olemaan myös jatkuva projekti, sillä nettilompakoita on myös kansainvälisesti useita kymmeniä. Tarkoituksemme ei olekkaan listata kaikkia, vaan valita toimituksen mielestä parhaat sekä luotettavimmat kasinot.

Myös kävijämäärät ovat olleet positiivisesti nopeassa kasvussa! Keskimääräinen vierailuaika sivustolla on yli 6 min ja sivustoja olette lukenee keskimäärin 6 per istunto. Tämä rohkaisee meitä jatkamaan Villen Vinkkien sisältöä, sekä lisäämään sisältöä entistä ahkerammin!

Kiitos Teille kaikille lukijoille! Kireitä siimoja.

Ville Vinkkaaja
julkaistu 20 helmikuun, 2016

Koti » Kävijämäärät huikeassa kasvussa!