Jalkapallon EM-kisat lähestyvät

Jääkiekon MM-kisat päättyivät juuri Kanadan voittoon, eikä Suomikaan pelannut huonosti ollen finaalissa kakkonen. LeoVeas on nyt ihan jalkapallon huumassa. Heidän urheiluvedonlyöntinsä on ollut menestys ja he juhlistavat jalkapallon EM-kisoja juhlavalla tavalla. Luvassa upeita tarjouksia, sekä tietenkin kisamatka jalkapallon kisoihin.

Heillä tiedetään miten ”The Sporting Event of the Year” – eli vuoden urheilutapahtumaa juhlistetaan, kun kesällä alkaa vuoden kohokohta, EM-futiskisat. Maa vapisee ja taustalla on karjuvaa melua ja ihmiset laulaa tai huutaa – se tulee fanien äänistä ulkopuolella, jotka jonottavat vuoden urheilutapahtumaan. Tunnelma on pilvissä.

 

Palkintoarvonnassa voittajat viskaataan jalkapallo-otteluun – Kaikki VIP- tyylillä, niinkuin LeoVegasissa yleensäkin pelaajia kohdellaan.

 

Nyt jokainen 10€, jonka talletat ja lyöt vetoa LeoVegas urheiluvedonlyönnissä, ansaitsee yhden arvontalipun seuraavaan arvontaan ja paketti sisältää seuraavaa:

 

  1. Lippu Euroopan Jalkapallon Mestaruuskisoihin 2016
  2. Lentokenttäkuljetukset
  3. Kahden yön majoitus 4 tähden hotellissa
  4. VIP- illalliset
  5. LeoVegas urheilupaketti
  6. Hanki sinun pakettisi, kun LeoVegas tuo viihdettä nyt myös urheiluvedonlyönnin muodossa. LeoVegas, joka on palkintojakin napannut kasino on tuonut myös vedonlyönnin mukaan.

 

Mitä muuta sitten löytyy?

 

LeoVegasilla on kasvavat ja hyvät kertoimet – yhdistettynä loistaviin bonuksiin tietenkin. Eikä myöskään unohdeta kuninkaallisen tason palvelua, joten et varmasti halua mennä muualle pelaamaan, sen jälkeen kun olet kokenut Leo Vegasin mobiiliversion helppouden.

Lisäksi kun mennään kohti EM-kisoja, myös kampanjat paranevat entisestään. LeoVegas nimittäin tarjoaa jo nyt 100% buustauksen uusille pelaajille joka on 100% talletus 50 euroon saakka. Kierrätysvaatumus on 5 kertainen kun kerroin on enemmän kuin 1.50.

 

Nyt pelaamaan LeoVegasille.

Ville Vinkkaaja
julkaistu 25 toukokuun, 2016

Koti » Jalkapallon EM-kisat lähestyvät