Ilmainen pelikierros ja voita iPhone 6s.

Juhannus lähestyy päivä päivältä ja kesästä nautiskellaan rennoissa tunnelmissa myös 24hBet-kasinolla, joka tarjoaa pelaajilleen keskikesän juhlan kunniaksi ilmaiskierroksia pelaajille maanantaista perjantaihin. Tämä on hyvä osoitus siitä, että kesällä arkikin on yhtä juhlaa! Koska yksi ainoa ilmaiskierros kuulostaa yltäkylläisessä nyky-yhteiskunnassa suhteellisen vaatimattomalta, on luvassa ilmaiskierroksen lisäksi pieni lisäbonus. Omalla ilmaiskierroksellasi voit nimittäin napata itsellesi uutuuttaan kiiltelevän iPhone 6s -älypuhelimen.

Ainoa edelletys osallistumisellesi on se, että olet tehnyt viikon aikana vähintään yhden talletuksen. Mikäli olet kipeästi uuden luurin tarpeessa, on tähän kisaan osallistuminen enemmän sääntö kuin poikkeus. Käytä siis päivittäinen ilmaiskierroksesi harkiten, sillä hyvässä lykyssä voit napata viikon korkeimman voiton ja sitä kautta myös edellä mainitun iPhone 6s -älypuhelimen!

Kuten jokaisessa kiinnostavassa kampanjassa myös tässä kilpailussa pyöräytellään joka ikinen viikko eri kolikkopeliä. Tällä viikolla vuorossa on NetEntin kasarihenkinen Neon Staxx, joka johdattelee pelaajansa alaspäin kapenevien, kivipestyjen farkkujen ja neonvärien kiehtovaan maailmaan. Tämä loistava kolikkopeli tarjoaa kunnon nostalgiamatkan kultaiselle 80-luvulle, jolloin kesätkin olivat kuumempia.

Tämä tyylillisesti aikakaudelleen uskollinen peli on täynnä moderneja toimintoja, jotka pitävät huolen siitä, että pelituokio on viihdyttävä kerrasta toiseen. Suosittelemme lämpimästi nappaamaan päivittäisen ilmaiskierroksen joka ikinen päivä aina maanantaista perjantaihin.

 

Ei muuta kuin ota tästä sinulle kuuluva ilmaiskierroksesi ja voita iPhone 6s.

Ville Vinkkaaja
julkaistu 19 kesäkuun, 2016

Koti » Ilmainen pelikierros ja voita iPhone 6s.