Golden Fish Tank 2 – legenda on tullut takaisin uusien toimintojen kera!

Lokakuun 28. päivä se tapahtui. Yggdrasil julkaisi Golden Fish Tank 2 -pelin! Kuten moni varmasti muistaa, oli alkuperäinen versio huippumenestys. Ykkösversio julkaistiin vuoden 2016 alussa, joten lähes viisi vuotta saimme odottaa tätä hetkeä.

Millainen peli Golden Fish Tank 2 on? Pelissä on samoja symboleita ja ominaisuuksia kuin alkuperäisessä versiossa. Nyt volatiliteetti on kuitenkin korkea, ja voittopotentiaali on nostettu jopa 5000 x panokseen nähden. Uusi Gigablox™ -mekaniikka mahdollistaa suuret symbolit, ja täten myös muhkeat voitot. Käydään seuraavaksi lävitse tämän uutuuspelin bonus, perustiedot sekä VillenVinkkien kokemukset!

Pelin erikoistoiminnot ja bonukset

Lähdetään liikkeelle siitä, että pelissä on tuttu ja turvallinen “Golden Bet”. Tämä mahdollistaa bonuksessa yhden ylimääräisen valinnan. Kultainen panos maksaa aina +20% lisää, eli 1€ panos tulee kustantamaan 1,20€ ja niin edelleen. Voitonmaksu tapahtuu kuitenkin alkuperäisen panoksen mukaan. 

Bonus alkaa, kun ruudulle ilmestyy vähintään viisi (5) Free Spins -symbolia. Mitä enemmän niitä tulee, sitä enemmän valintoja ennen bonusta saa tehdä. Ja muista, että aikaisemmin mainittu “Golden Bet” tuo yhden ylimääräisen valinnan automaattisesti. Ennen ilmaispelien alkamista, tulee pelaajan valita satunnaisesti simpukoita. Niistä tulee erikoistoimintoja.

Bonuksen erikoistoiminnot:

 • Wild Fish: Yksi kala-symboli muutetaan bonuksen ajaksi wild-symboliksi.
 • 2x Multiplier: Bonuksen ajan kaikki voitot tuplataan, eli kerroin on 2x.
 • Expanded Reels: Antaa lisää tilaa ruudulle, jota jopa 6×6 Gigablox-symboli voi osua keskelle peliruutua!
 • Extra Wild: Bonuksen aikana 1-2 wildiä tulee jokaisella kierroksella ruudulle, sattumanvaraiseen paikkaan. 
 • Fish Stacks: Tietty kala-symboli on pinottu koko kelan kokoiseksi. 
 • Extra Free Spins: Antaa 1-5 ilmaiskierrosta lisää.

Jos pelaajalla käy huono tuuri, on kaikki valinnat lisää ilmaiskierroksia. Ilman wildejä tai kertoimia on hanka voittaa. Optimaalinen tilanne olisi, että pelaaja saisi 2x kertoimet, Fish Stacks ja samainen kala myös wildiksi. Näin 5000 x voitto lähestyy!

Miten on, etkö halua odottaa vähintään viittä scatteria? Ei se haittaa, voit myös ostaa bonuksen suoraan (Bonus Buy). Hinta on 60 x panos, ja “Golden Bet” -valinnalla bonuspeli maksaa 100 x panokseen nähden. Luonnollisesti voit vielä uhkapelata uhkapelin sisällä. Halutessasi voit “gämblätä” saamasi ilmaiskierrokset ja valinnat – jos haluat niitä enemmän! Huonossa tapauksessa bonus menee ohi suun.

Pelin perustiedot

Moni varmasti muistaa, että alkuperäinen Golden Fish Tank oli varsin leppoisa peli. Juuri julkaistu kakkosversio on tarkoitettu vähän kovemmille pojille. Volatiliteetti menee keskitason yläpuolelle, jopa korkeaksi. Pelin päävoitto on komeat 500 000 euroa, jonka saa napattua itselleen 100 euron panoksella. Maksimipotentiaali on täten 5000 x panos.

Perustiedot pähkinänkuoressa:

 • Palautusprosentti (RTP): 96,00%
 • Volatiliteetti: 7/10
 • Voittopotentiaali: 5000 x 
 • Maksimivoitto: 500 000€
 • Minimipanos: 0,20€
 • Maksimipanos: 100€
 • Mobiilipelaaminen: Kyllä, HTML5

Päihittääkö kakkosversio alkuperäisen pelin?

No, se riippuu kysyjästä. Jos kysytään nykyajan nettipelaajilta, niin Golden Fish Tank 2 pesee alkuperäisen version mennen tullen. Volatiliteetti on korkea, voittopotentiaali on iso ja bonuksen voi ostaa. Sitä suomalaiset pelaajat nykyään haluavat. Yggdrasil on vastannut huutoon, jonka takia tämä kakkosversio on selkeästi julkaistu.

Mutta toisaalta, alkuperäinen Golden Fish Tank on legenda. Se on leppoisa ja selkeä kolikkopeli, josta voi voittaa hyviä summia rahaa. VillenVinkit arvostaa kyllä moderneja slotteja, mutta ei perinteitä voi unohtaa. Meidän mielestämme uusi versio on hyvä, mutta alkuperäinen on niin sanotusti kermaa!

Ville Vinkkaaja
julkaistu 22 marraskuun, 2021

Koti » Golden Fish Tank 2 – legenda on tullut takaisin uusien toimintojen kera!