Dr Toonz – Garganoon on vaihtunut hulluun tiedemieheen!

Reactoonz on tunteita herättävä slotti. Suomalaisista pelaajista osa rakastaa sitä, ja osalle se herättää suorastaan vihaa. Villen Vinkkien tutkimuksen mukaan jako on 50/50. 

Se on kuitenkin fakta, että Reactoonz on Play’n GO:n suositumpia pelejä. Oikeastaan voidaan puhua pelisarjasta, sillä markkinoilla on myös Energoonz sekä Reactoonz 2. Nyt joukkoon on ilmestynyt neljäs kaveri, Dr Toonz!

Dr Toonzissa nähdään samoja avaruusolentoja, kuin alkuperäisessä Reactoonzissa. Ainoa ero on Gargantoon, joka on vaihtunut hulluun tiedemieheen. Dr Toonzista löytyy jokaisen tuntemat erikoistoiminnot, kuten tuhoaminen sekä muutos. Muilta osin on luvassa jotakin aivan uutta! Lukaise alla oleva peliarvostelu, meidän tiimimme on positiivisesti yllättynyt!

Dr Toonzin erikoistoiminnot ja perustiedot

Dr Toonzin suurin ero Reactoonziin verrattuna on, että tällä kertaa pelaajille on luvassa ihan oikea bonuspeli (Free Spins). Aikaisemmassa versiossa “bonus” oli vain yhden pyöräytyksen mittainen – Gargantoon ulos ja voitot kotiin. 

Tässä 2021 vuoden luomuksessa on mahdollisuus napata jopa 25 ilmaiskierrosta. Mitä enemmän Scatter-symboleita saa, sitä enemmän kierroksia tulee. Bonuspeli alkaa vähintään kolmella (3) scatterilla. Symbolina on pyörivä DNA. Bonuksen idea on kertoimet, jotka voivat kohota jopa 64x. Tämä mahdollistaa huikean 22 000 x panos voiton!

Pelaaja pääsee nauttimaan seuraavista erikoistoiminnoista: 

 • Free Spins: Pelin hienous tulee ilmaiskierroksista. Niissä jokaiselle kelalle on mahdollisuus saada jopa 6x voittokerroin. Kuudella kelalla se tekee kertoimeksi jopa 64x! Ruutu täyteen pinkkiä tai wildiä, niin megavoitto on taattu.
 • Quantumeter: Kuten Dr Toonzin edeltäjässä, perättäiset voitot peruspelissä kasvattavat quantumeteriä. Vähintään kolmella voitolla toiminto aktivoituu, ja ruudulle voi ilmestyä “muutos” (Metamorphosis, keltainen) tai “tuhoaminen” (Disintegration, punainen). Jälkimmäinen lisää vielä pari wildiä ruudulle!
 • Wildit: Wild-symbolina toimii atomit, jotka vilkkuvat visuaalisesti. Niitä voi tulla ruudulle useita, mille tahansa rullalle. 

Kuten voidaan todeta, tarjoaa Dr Toonz uutta näkökulmaa. On sanomattakin selvää, että nyt ei ole kyseessä Reactoonzin kopio. Hienoa työtä, Villen Vinkit nostaa peukut pystyyn!

Slotin perustiedot

Dr Toonz on korkean volatiliteetin peli (High). Pelin voittopotentiaali on edeltäjiään huomattavasti suurempi, jopa 22 000 x panos. Nykyaikana lähes jokainen uutuuspeli noudattaa samaista linjaa. Korkea volatiliteetti, suuret voitot. Niitä suomalaiset haluavat!

Pelissä on kuusi (6) kelaa, joissa jokaisessa on neljä (4) symbolia. Jopa 4096 voittolinjaa takaa useasti voittamisen. Emme tarkoita suuria voittoja useasti, vaan “Hit Rate” on kohtalaisen korkea. Panoksen voi valita 0,20€ – 100,00€ välimaastosta. Dr Toonzin päävoitto on huikeat 2 200 000 euroa!

Perustiedot pähkinänkuoressa:

 • Palautusprosentti (RTP): 96,25%
 • Volatiliteetti: 8/10
 • Voittolinjat: 4096
 • Voittopotentiaali: 22 000 x 
 • Maksimivoitto: 2 200 000€
 • Minimipanos: 0,20€
 • Maksimipanos: 100€
 • Mobiilipelaaminen: Android, iOS, Windows (HTML5)

Onko Dr Toonz onnistunut jatko-osa Reactoonzille?

Kun Reactoonz julkaistiin, se valloitti suomalaisten sydämet välittömästi. Toista osaa jouduttiin odottamaan lähes kolme vuotta. Reactoonz 2 oli meidän mielestämme täysi huti, eikä se ollut millään muotoa hyvä slotti. Se on turhan hankala, eikä siihen nähden voittopotentiaali ole tarpeeksi suuri. Tämä on toki makuasia, mutta emme ole mielipiteemme kanssa yksin.

Miten on, onko Dr Toonz jälleen uusi huti? EI todellakaan ole! Nyt Play’n Go on valmistanut upean jatko-osan. Kakkos -tai kolmosversiot ovat harvoin hyviä, mutta nyt tässä pelissä on potentiaalia jäädä pysyvästi listojen kärkeen.

Hieno visuaalisuus, hyvä äänimaailma sekä “uudenlainen” pelimekaniikka toimivat. Dr Toonz on helppo sisäistää, eikä se ole turhan vaikea. Suuria voittoja ei helposti saa, mutta sitä jaksaa pelata. Selkeä bonuspeli, suuri voittopotentiaali sekä yli 4000 erilaista tapaa voittaa ovat tätä päivää. Villen Vinkit suosittelee kokeilemaan, Dr Toonz on ehdottomasti hyvä slotti!

Ville Vinkkaaja
julkaistu 16 syyskuun, 2021

Koti » Dr Toonz – Garganoon on vaihtunut hulluun tiedemieheen!