Pidätkö Motörhead:ta?

Pelaa oikealla rahalla Pelaa ilmaiseksi
Päivittäisiä bonuksia!
Liity
100% aina 100€ asti + 20 Ilmaiskierrosta
Trustly & non sticky bonus
Liity
400€ tervetuliaisbonuksen + 200 i
Liity
100% tervetulobonus 1000€ asti
Liity
150% 200€ asti!
Liity

Motörhead

Motörhead on rokkibändi isolla R:llä, joka ei paljon Suomessa esittelyä kaipaa. Tämän rokkiyhtyeen livelevy Ace of Spades äänitettiin Hämeenlinnassa vuonna 1988. Nopeaa rokkia soittava brittibändi on erittäin menestynyt ja koko rokkikansalle oli suuri menetys kun Lemmy Kilmister menehtyi 2015 vain 70-vuotiaana. No, onhan se kovaa keikkaelämää eläneelle rokkilegendalle korkea ikä. NetEnt on päättänyt kunnioittaa Motörheadia lisäämällä sen supersuosittuun ROCKS-kolikkopelisarjaan. Aikaisemmin tästä sarjasta on nähty nettikasinoilla Guns N’ Roses ja Jimi Hendrix kolikkopelit. Brittirokkarit pääsevät nyt vielä kerran valokeilaan, sillä komea kolikkopeli sisältää oikeat Motörheadin klassikot.

Peli lähtee käyntiin keikkataltioinnilla, joka saa Motörhead fanin hyppimään Ace Of Spadesin tahtiin. Tämä intro on mahdollista tottakai skipata, mutta on se sen verran mahtava että siihen jää koukkuun seuraaman sen loppuun asti. Kurkoimman esittelyvideon jälkeen päästäänkin itse asiaan eli massin takomiseen Motörheadin tahtiin. Pelissä taustalla pyörii neljä kuuluisaa kappaletta, jotka ovat Ace Of Spades, Killed By Death, Iron Fist ja legendaarinen jatkuvalla tuplabasarin ryminällä varustettu Overkill.

Pelin teema on kyllä sitä ehtaa Motörheadia jonka me kaikki tunnemme. Pelin taustalta löytyy esiintymislava, josta löytyvät monelle kuuluisat Lemmy Kilmisterin Murder One bassovermeet, Mickey Deen massiivinen rumpusetti  ja Phil Campbellin kitaravehkeet. Pelistä löytyy yhdeksän eri symbolia. On perinteistä kirsikkaa, hevosenkenkää ja neliapilaa. Toki näiden lisäksi löytyy Motörhead symboliikkaa, kuten Lemmyn pärstä, Hammered-levyn logo ja Ace Of Spades-pata. Oikealla alalaidassa löytyy nappi ”Rock Mode”, jonka avulla musat pauhaa 24/7 pelaamisen aikana. Tämä muuten kuuluu olla päällä koko aika, muuten voit mennä hinkkailemaan jokeripokeria tebikalle, senkin poseri.

Ville Vinkkaaja
julkaistu 23 huhtikuun, 2020

Koti » Peliä » Motörhead